ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 16/02/2018

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Αποκριάτικος Χορός του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου που έγινε στο κέντρο “Lido” της Πάτρα, και συμμετείχε πλήθος Καλαβρυτινών και φίλων του συλλόγου καθώς και τα χορευτικά του τμήματα.

Η αποκριάτικη εκδήλωση επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, ενώ το κέφι, ο χορός και η διασκέδαση τελείωσαν με το πρώτο φως της επόμενης ημέρας και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους, για το Καρναβάλι του 2019.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Κατερίνα Ασημακοπούλου, στο σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε όλους, για την μεγάλη συμμετοχή στη χοροεσπερίδα και ζήτησε τη στήριξή τους σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου, οι οποίες το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές.

Μέσα σε μία αποκριάτικη ατμόσφαιρα όλοι διασκέδασαν και χόρεψαν, με ήχους και τραγούδια από ζωντανή ορχήστρα.


Άνιθος σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι Αρχίζει. Άνιθος σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι Αρχίζει. ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΑΣ Κ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΣΟΥΜΕ!! Το καρναβάλι ξεκινά και σας προσκαλούμε στον Αποκριάτικο χορό του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας όλους την Παρασκευή 16/02/2018 και ώρα 09,00 μμ στο Κέντρο “LIDO” στα Ροίτικα να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλούσιο φαγητό ,χορούς από τα χορευτικά του Συλλόγου μας και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί με ζωντανή ορχήστρα.
Τιμή πρόσκλησης 16€ ,Για προσκλήσεις στην Πρόεδρο κ Ασημακοπούλου τηλ 2610272722 ή στα μέλη του ΔΣ.


📢Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις για τον αποκριάτικο χορό του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου από τα γραφεία μας στο παλαιό Αρσάκειο Δευτέρα Τετάρτη Κυριακή , 6-9 μμ.

Πληροφορίες στην πρόεδρο κ Ασημακοπούλου Κατερίνα στο 2610272722.