Εκδρομή 17/12/2017 στο Συνεβρό,Θεματικό Πάρκο Area Synest

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε για ακόμη μία φορά μια όμορφη εκδρομή του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών -Pagkalavrytinos Syllogos Patron που έγινε, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων ,στο Θεματικό Πάρκο Συνεβρού, Area Synest,θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τους μικρούς Χορευτές – Φίλους του Συλλόγου.
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην όμορφη αυτή εξόρμηση στην φύση και μάλιστα σε ένα χώρο πανέμορφα στολισμένο παραπέμποντας στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Περίπατος,Παιχνίδι,Χορός,Φαγητό και στο τέλος τα δώρα για τους Μικρούς μας φίλους.
Με αυτή της εκδήλωση κλείνουμε για φέτος τις δραστηριότητες των εκδρομών και ετοιμαζόμαστε με πολλές εκπλήξεις για το Νέο Έτος 2018.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ!!💕

 

 

 

 


Φίλοι μας,
Όλα είναι έτοιμα για την εκδρομή μας μας την Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2017 στο Θεματικό Πάρκο Συνεβρού Area Synest,μια εκπληκτική περιοχή όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες.
2 Λεωφορεία γεμάτα μαζί με τους μικρούς μας φίλους θα επισκεφτούμε αυτή την πανέμορφη περιοχή ,μ ε χρώμα Χριστουγέννων. Εκεί θα δούμε την πανέμορφη φύση ,θα διασκεδάσουμε , θα φάμε και θα περάσουμε πανέμορφα.

 

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ