Κοπή Πίτας Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας 21/01/2018 -ΑΣΤΗΡ

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Αστήρ.
Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν ασφυκτικά γεμάτη, από μέλη και φίλους του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, που ήρθαν να ανταλλάξουν ευχές και να θαυμάσουν τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα, τα οποία για άλλη μία φορά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Όπως δήλωσε και η Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού, Κατερίνα Ασημακοπούλου , φέτος ήταν η χρονιά με τον περισσότερο κόσμο και την ομορφότερη παρουσία όλων των χορευτικών τμημάτων.
Σε αυτό συνέβαλαν και οι χοροδιδάσκαλοι κ Γιάννης Ντάνος και Τάκης Κωστόπουλος, των τμημάτων με το έργο τους. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ο οποίος εκπροσώπησε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσόστομο. Ο κ.κ. Χρύσανθος μίλησε, συγκινώντας με τα λεγόμενα του το ακροατήριο.
Παρόντες ήταν στην εκδήλωση, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας,ο Αντιπεριφερειάρχης κ Γρηγόρης Αλεξόπουλος ,οι  Βουλευτές του νομού , ο Ανδρέας Ριζούλης, Ανδρέας Κατσανιώτης , Ιάσονας Φωτήλας  ,εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων Σοφία Ασπρούλια ,ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Γεώργιος Λαζουράς,  ο Δημήτρης Κατσικόπουλος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων, βοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων κ Χρύσα Παπαδάτου , Εκπρόσωποι φορέων της πόλεως, οι δημοτικοί σύμβουλοι  η Βίβιαν Σαμούρη ,Ανδρέας Φίλιας, Μπακαλαρος Χρήστος ,Νίκος Τζανάκος . Ο Τέως Υφυπουργός Οικονομικών κ Γεώργιος Μαυραγάνης.
Οι πολιτευτές Νταβλούρος Αθανάσιος, Ντάτσικα Γεωργία, Πανίτσα Ελένη, Γιαννιά Ευσταθία, Τσιγκρής Άγγελος, Αντωνακόπουλος Δημήτριος. Έλενα Κονιδάρη-Αγγελοπούλου, Θωμάς Λεωνίδας. Οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ Δριβήλας Δημήτριος, Φωτόπουλος Τρύφωνας και Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεντζελόπουλος Αμβρόσιος ο τέως Αντινομάρχης Αχαΐας κ Γεράσιμος Φεσσιάν.
Εκπρόσωποι Συλλόγων ,Σύλλογος Κερτεζιτών ,Χασαποπούλου Γεωργία, Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Αγγελόπουλος Αργύρης, Σύλλογος Λειβαρτζινών Θούας Βασίλης, Σύλλογος Κρητών Πάτρας, Τσιμπλοστεφανάκης Σοφοκλής,Σύλλογος Μπεγουλακίου κ Μαυρόπουλος, Αδελφότητα Γκέρμπεσι «Προφήτης Ηλίας» Πλώτας Δημήτριος, Πολιτιστικός Σύλλογος «Ροές» Βούλγαρης Δημήτρης οι Λιολιώ Κολυπέρα από το “Άλμα Ζωής” και πολλοί άλλοι.
Παρουσιάστρια ήταν η Ελένη Ζαρίφη από τον “ionian channel”.
Συνόδεψε η χορωδία «Cantelena” υπό την διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου – Αραβαντινού την οποία και ευχαριστούμε.
Η Τυχερή του φλουριού της Πίτας ,το οποίο προσέφερε η Κατερίνα Βελτσίστα, ήταν το μέλος του χορευτικού μας- δημοσιογράφος Μαρία Ανδριέλου.
Ευχόμαστε σε όλους καλή κ ευλογημένη Χρονιά!

Σας προσκαλούμε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και ώρα 07,00 μμ στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα..
Θα παρουσιαστούν χοροί από όλη την Ελλάδα από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας και Χωροδία από την Cantelena Patras.

Σας Περιμένουμε.