ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ 17 ΕΚΘΕΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα
Τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών αύριο 07/09/2018 θα βρίσκονται στα εγκαίνια της 17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας όπου και θα χορέψουν χορούς από την Πελοπόννησο
Μία ιδιαίτερη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης με τίτλο «Αχαϊκό Τραπέζι», η οποία αν μη τι άλλο, θα αφήσει την καλύτερη επίγευση.
Ο καταξιωμένος Αχαιός σεφ Γιώργος Κολυρόπουλος, γνωστός από την παρουσία του σε τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής και βραβευμένος («Κάτι ψήνεται» & «Blind taste» του Δημ. Σκαρμούτσου) με συμμετοχές σε μαγειρικά events και επώνυμα καταστήματα εστίασης, εμπνευσμένος από το γραφικό παραδοσιακό οικισμό της Χαλανδρίτσας, θα δημιουργήσει νοστιμιές και πιάτα αποκλειστικά από τα Αχαϊκά προϊόντα, μαγειρεύοντας στο χώρο εκδηλώσεων παρουσία των επισκεπτών, αναδεικνύοντάς τα με τον καλύτερο τρόπο, τα οποία πέρα από την παράδοση που έχουν πίσω τους που είναι συνυφασμένη με τις αξίες και τα ήθη της περιοχής, διαθέτουν τη δυναμική για να αποτελούν βασικά στοιχεία της υψηλής γαστρονομικής τέχνης.
 
Η δράση θα βιντεοσκοπηθεί και θα την απολαύσουμε τηλεοπτικά και διαδικτυακά, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αρώματα και τις γεύσεις και να μοιραστούν τα μυστικά και τη συνταγή του σεφ.
 
Αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν οι Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις που αποδίδονται από το Δήμο Ερυμάνθου στους αριστούχους μαθητές των σχολείων της περιοχής του και στους αποφοίτους των Λυκείων της περιοχής που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και στον Pankalavrytinos Sylogos.
 
Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την μεγάλη τιμή.

🇬🇷📢
Για ακόμη μία φορά ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος είναι παρών,σε όλες τις εκδηλώσεις της περιοχής μας.
Αυτή την φορά στην υπέροχη Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας Δήμου Ερυμάνθου όπου το χορευτικό μας παρουσίασε χορούς από την Πελοπόννησο σε μία μεγαλειώδη εκδήλωση.
Ο Δήμος Ερυμάνθου βράβευσε τον Pankalavrytinos Sylogos και την πρόεδρο Katerina Asimakopoulou για την δράση του.Ευχαριστούμε τον δήμαρχο ΘΑΝΟΣ ΚΑΡΠΗΣ και την Olga Matsaga γα την πρόσκληση και την υποδειγματική οργάνωσή τους.
Μαζί μας βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς – George Lazouras o αντιδήμαρχος Δημήτρης Χουλιάρας η Ειδική σύμβουλος Χρύσα Παπαδάτου ο δημοτικός σύμβουλος Nikos Magkafas.