ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2017-ΛΑΧΟΠ

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα

 

Μια ξεχωριστή εκδήλωση,Χορευτικό Πανόραμα 2017, έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 09/06/2017,στο Ρωμαϊκό Αρχαίο Ωδεία Πάτρας,σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε άψογα ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πρόσκληση. Το Τμήμα Παραστάσεων του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας Pankalavrytinos Sylogos έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και πραγματικά ξεχώρισε ,δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα ύφος και διάθεση. Όλες οι χορευτικές Ομάδες ήταν άψογες και αξίζουν και σε αυτούς συγχαρητήρια Ευχαριστούμε τους Μουσικούς μας Spilios Germpesiotis @Lysandros Lysandros Panagopoylosκ όλη την ορχήστρα για την άψογη εκτέλεση των τραγουδιών,τον Χοροδιδάσκαλο Dimitris Voulgaris καθώς και όλα τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος που χάριν σε αυτούς βγήκε αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα. Φωτόγραφίες Giorgos Voryllas Ευχόμαστε σε όλους και του Χρόνου.

 

 


Έχουμε την Τιμή φέτος να είμαστε προσκαλεσμένοι ,στην Πατραϊκή συνάντηση Χορευτικών συγκροτημάτων

στο Αρχαίο Ωδείο Πατρών που διοργανώνει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών υπό τη αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

την Παρασκευή 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 και ώρα 21,00

με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Το Τμήμα Παραστάσεων του Συλλόγου μας,Θα Χορέψει χορούς από την Πελοπόννησο με την Ορχήστρα του

 

Ευχαριστούμε πολύ τους Διοργανωτές για την επιλογή τους στο Χορευτικό μας συγκρότημα και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας,για την επιτυχή εξέλιξη της εκδήλωσης.