Πρόγραμμα-Χορευτικά

Ξεκινάμε

Τα μαθήματα στον ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09/01/22.
Εγγραφές νέων και παλαιών μελών θα γίνονται επί τόπου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610272722-6949509009.
📌Τμήματα
✅ΠΑΙΔΙΚΟ
✅ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΛΑΙΚΟ
✅ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
✅ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
✅ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΛΑΙΚΟ
✅ΛΑΤΙΝ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
Σας περιμένουμε όλους.
❗Σημείωση,
 Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα περί αποφυγής COVID-19

 

 

Τμήματα χορού.                                       

H Xoρευτική σεζόν ξεκινά τον Οκτώβριο και κλείνει αρχές Ιουνίου. Λειτουργούν τμήματα : Παιδικά (αρχάρια-προχωρημένα) , Ενηλίκων (αρχαρίων-προχωρημένων) και Παραστάσεων.

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος συμμεριζόμενος τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες αλλά και την ανάγκη των συμπολιτών μας για συμμετοχή σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, διαμόρφωσε ειδικές τιμές για τα μέλη του :

– Όσους συμμετέχουν στο τμήμα των παραδοσιακών χορών και επιλέξουν και ένα ακόμη τμήμα,

– Όσους επιλέξουν πάνω από δύο τμήματα,

– Όσους αποτελούν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Τους χορούς διδάσκουν έμπειροι χοροδιδάσκαλοι οι οποίοι μαζί με τις χορευτικές κινήσεις δίδουν ποικίλες πληροφορίες για την περιοχή, περίσταση, τη μουσική, τη φορεσιά και άλλα στοιχεία που συνδέονται με τον εκάστοτε χορό.

  • ΤΜΗΜΑΤΑ  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ   ΧΟΡΟΥ
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΑΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
  • ΤΜΗΜΑΤΑ LATIN

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ 

 

Χορευτικά Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας.
 
Σας περιμένουμε στις αίθουσες του Παλιού Αρσακείου Πατρών από σήμερα και Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ,όπου ξεκινούν τα μαθήματα χορού.
 
Λίγα Λόγια για τους Χοροδιδάσκαλους της φετινής Χρονιάς
 
 

🏁Γιάννης Ντάνος – Παραδοσιακά Τμήματα

 
Γεννήθηκε το 1990 και ασχολείται με τον ελληνικό παραδοσιακό χορό από το 1996. Είναι χοροδιδάσκαλος από το 2008 στο Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου της Πάτρας και σε άλλους τοπικούς εκπολιτιστικούς συλλόγους και έχει παρουσιάσει χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως Πελοπόννησο, Έβρο, Ανατολική Ρωμυλία, Κεφαλονιά, Κυκλάδες, Εύβοια, Πόντο, Καρδίτσα, Ήπειρο, Αλμωπία, Αριδαία, Κρήτη. Έχει αναλάβει τμήματα όλων των ηλικιών και όλων επιπέδων (από αρχάριο επίπεδο – προχωρημένους).
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Καρδίτσα, Ταμπαχανιώτικα, Ανατολική Ρωμυλία, Σέρρες, Έβρο, Εύβοια, Φλώρινα, Λέσβο, Επισκοπή, Αλμωπία, Κρήτη, Βόιο, Κύθνο, Κέα (Τζιά), Νάξο, Μύκονο, Σέριφο, Αμοργό, Πάρο, Ικαρία, Κάρπαθο, Ρουμλούκι, Δράμα, Νάουσα, Αιτωλοακαρνανία, Κύπρο, Πόντο.
Έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Διεθνή φεστιβάλ χορού στη Σλοβακία, στο Μαυροβούνιο, στην Ιταλία, στη Γερμανία, στην Τουρκία, στην Κροατία.
Έχει σπουδάσει φιλολογία, παίζει ακορντεόν και κρουστά και έχει βασικές γνώσεις βυζαντινής μουσικής.
 

🏁Παναγιώτης Κωστόπουλος – Τμήματα Λαϊκών Χορών

 
Ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με τους παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς στην ηλικία των 10 ετών στο Χορευτικό Όμιλο Κρήνης, όπου και παρέμεινα για οκτώ χρόνια. .Έπειτα στο Σύλλογο Ελλήνων Χορός αποκλειστικά ως χορευτής για να διευρύνω τις γνώσεις μου στο χορό και έκτοτε και σε άλλα χορευτικά σχήματα.Το 2017 εντάχθηκα στην Χορευτική Ομάδα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας όπου μαζί θα συνεχίσουμε την νέα χορευτική Χρονιά.
 

🏁Βαλεντίνος Αθανασόπουλος.

 
Ξεκίνησα Πριν Αρκετά Χρόνια Την ενασχόλησή μου με τους Χορούς Latin -Tango Και έχω πάρει μέρος σε πολλά σεμινάρια και εκδηλώσεις.Μαζί φέτος φιλοδοξούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στα Χορευτικά Τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου.