Κοπή Πίτας Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας,Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα

[print_gllr id=3900 display=short]

 

Για ακόμη μία φορά ,ευχαριστούμε όλους εσάς,που μας τιμήσατε με την παρουσία σας,στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας,σήμερα στο ξενοδοχείο Αστήρ,που πραγματικά “Πλημμύρισε” από κόσμο.Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη,από μέλη κ φίλους του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου,που ήρθαν να ανταλλάξουμε ευχές και να θαυμάσουν ,τα χορευτικά τμήματα τα οποία για άλλη μία φορά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Όπως δήλωσε και η Πρόεδρος κ Ασημακοπούλου@Katerina Asimakopoulou ,αφού ευχαρίστησε όλους του χορευτές για την άψογη παρουσία τους, φέτος ήταν η χρονιά με τον περισσότερο κόσμο και την πιο όμορφη παρουσία όλων των χορευτικών τμημάτων.Σε αυτό συνέβαλαν και οι χοροδιδάσκαλοι των τμημάτων που πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν.Ευχαριστούμε τον κ Dimitris Voulgaris για την άψογη παρουσίαση όλων των τμημάτων με τους παραδοσιακούς χορούς και την Voula Konstantatou,για την εκπληκτική παρουσία των μικρών μας χορευτών καθώς και του λαϊκού τμήματος.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η ομιλία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κερνίτσης κ Χρύσανθου ,ο οποίος εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Πατρών κ κ Χρυσόστομο.
Βραβείο απενεμήθη στην εφημερίδα Πελοπόννησος κ τον κ Θ.Λουλούδη, για την στήριξη του έργου μας,μέσω της εφημερίδας και του Peloponnisos News.To βραβείο παρέλαβε ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μάγνης.
Μαζί μας ήταν Βουλευτές,Εκπρόσωποι φορέων της πόλεως,πολιτευτές,επιχειρηματίες,πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων της Πόλεως μας καθώς και τις επαρχίας Καλαβρύτων ,που θα αναφερθούμε αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση.

Την παρουσίαση των χορών έκανε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου,κ Stella Panoutsakopoulou.

 

 

Η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας,

εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές τους, για ένα 2017 γεμάτο Υγεία, Αγάπη, Οικογενειακή Ευτυχία και Επαγγελματική Δημιουργία σε ένα κόσμο καλύτερο για όλους, σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» επί της οδού (Αράτου και Αγίου Ανδρέου)  στην Πάτρα,

την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 7.00 μ. μ

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν Χορωδίες, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου μας με παραδοσιακούς χορούς.